2011. július 29., péntek

Rákócza Richárd: A WikiLeaks-botrány - Jelenlegi ára: 1 475 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A WikiLeaks-botrányA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
A 2010-es év talán legmeghatározóbb nemzetközi eseménye az ún. WikiLeaks-botrány volt. A WikiLeaks egy nemzetközi nonprofit szervezet, amely kiszivárogtatott kormányzati és egyéb dokumentumokat publikál az interneten (melyeket megoszt az együttműködő újságokkal is), miközben forrásainak névtelenséget biztosít. Szerepét sokféleképpen értékelik: a szabadság és nyilvánosság biztosítékától az amerikai diplomácia tönkretételéig. A weboldal még 2006-ban indult Svédországban, s a honlap nyilvános arca Julian Assange ausztrál ex-hacker. Az eddig legnagyobb visszhangot keltett kiszivárogtatott anyagok: a csaknem kilencvenkétezer katonai- és egyéb titkos dokumentum az afganisztáni háborúval kapcsolatban, az ún. Collateral Murder videofelvétel, amely az iraki háború során keletkezett és a mintegy kétszázötvenezer, amerikai diplomaták által küldött üzenet a világ számos országából (köztük Magyarországról is). Jelen kötet leginkább magával a szervezettel foglalkozik, azzal, hogyan indított valóságos hajtóvadászatot ellene az amerikai kormány, s a WikiLeaks vezetőjével, aki jelenleg letartóztatás alatt áll, állítólagos szexuális bűncselekmények miatt. A kötetben olvashatunk Assange rendkívül érdekes - és titkos - előéletéről (többek között gyermekkori szektabeli tapasztalatairól), a magyar vonatkozású jelentésekről, a 2001. szeptember 11-i merényletekről, a tunéziai korrupcióról (mely a nemrég elterjedt észak-afrikai konfliktussorozat kiindulópontjának tekinthető) és természetesen az arab-izraeli konfliktusról is. A - viszonylag igénytelen kivitelű - kötet témája okán széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-9887-57-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 475 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 06:42
. Rákócza Richárd: A WikiLeaks-botrány - Jelenlegi ára: 1 475 Ft

Fontos