2011. augusztus 25., csütörtök

Autóvezető szimulátor, rengeteg funkcióval!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt. A játékok működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben feltüntetem!
Az aukció tárgya egy Driving Fun autószimulátor, rengeteg funkcióval, hanggal és fényekkel! Szuper egy játék, amit a gyermekek nem tudnak megunni! Ha játszunk vele, olyan, mintha egy igazi autót vezetnénk! Indítsuk el a szimulátort a slusszkulccsal, majd ha már alapjáraton vagyunk, kapcsoljunk sebességre. Ha gyorsan akarunk száguldozni, megtehetjük, hiszen turbó fokozat is van a játékon. Ahogy a kormányt mozgatja  a gyermek, a játék tetején lévő kis autó ennek megfelelően kanyarodik, miközben az út pirosan világít. Menet közben tudunk indexelni, ha gond van, bekapcsolhatjuk az elakadásjelzőt, de dudálhatunk is!! Vezetés közben pedig hallgathatunk zenét! Az index, az elakadásjelző fény, - és hanghatásokkal egybekötött. Ne hagyd ki, gyermeked kedvence lesz, az biztos!!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-27 21:45
. Autóvezető szimulátor, rengeteg funkcióval!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos