2011. augusztus 25., csütörtök

Falvédő mandala - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Falvédő mandala, mérete 125cm*185cm, szegett szél
mandalákról:
A szinek hatásai: A szinek maguk is rezgések és válaszreakciót váltanak ki az emberi testben, amely úgy viselkedik hatására , mint egy prizma. A szin a fény megerősítése. Emlékek, gondolatok jutnak eszünkbe, -hatásukra,. Minden szin más-más hullámhosszúságon és külömböző frekvenciával rezeg. A szinekkel terápiát végezhetünk, és gyógyíthatunk.
PIROS: Szeretet, Szenvedély, önbizalom, kitartás, ivarmirigyek müködéséttámogatja, étvágygerjesztő, és fokozza a teljesítő képességet.
NARANCS: Optimizmus, energia, kapcsolatteremtés, erotika, mellékveseés a lép működését valamint a szervezet öngyógyító képességét segíti.
SÁRGA: Fény, vidámság, kibontakozás, jó az idegrendszerre, hasnyálmirigyre, emésztésre, erős nyugtató, és segíti a tanulást.
VILÁGOSKÉK: Nyugalom, béke ellazulás, tisztítja a légzést, /orr, torok, beszéd, segíti a tanulást, a tudomámyos munkát, a pajzsmirigy optimális működését, az agyalapi mirigyre, és a magas vérnyomásra hat, a szervezetben lévő gennyesedések gyorsabb felszívódását segíti.
MÉLYKÉK: Bölcsesség, spiritualitás, a fülre és az orra hat, és ő is erős nyugtató hatású.
FEHÉR: Tisztesség, megbízhatóság, teljesség és az igazság szine, ellensúlyozza az aurában megjelenő negatív gondolatok , érzések hatására kialakult fekete ésszűrke szint.
FEKETE: Méltóság, titok, újjászületés, hatalom, elegancia.
ZÖLD: Egyensúly, harmónia , remény, gyógyulás, regenerálódás, Javítja a szív működést, vérkeringést és a látást, relaxáló, nyugtató szin, a sötétebb árnyalata férfias, tekintélyt sugárzó.
BARNA: stabilitás, biztonság, öszinteséget sugall., melegséget , nyugalmat ad, étvágyserkentő.
IBOLYA: Mágia Misztérium, spiritualitás, erkölcsi értékek, az agyalapi mirigy, és a nyirokrendszer támogató szine.
LILA: Lelki megvilágosulás, megértés , szeretet, a tobozmirigyet és az egész szervezet integrációját segíti.



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-29 10:26
. Falvédő mandala - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos